Locații

Centrul de Tineret Sibiu

Situat pe strada Nicolae Teclu, nr. 41. Locația are acces separat și are două spații de lucru: workshop, teatru/dans și un spațiu dedicat explozțiilor.


Centrul de Tineret Rasinari


Se află la etajul I al căminului Rășinari, fiind un spațiu special amenajat pentru expoziții și workshopuri.


Adore


Situat pe strada Piața Cibin, nr. 5. Locația dispune de o sală de spectacole cu 80-100 de locuri. Dimensiuni scena: 4lx5Lx3h (m).


Libraria Erasmus


Situat în Str Mitropoliei 30, are spații superbe pentru lectura, dar si pentru intalniri culturale si discutii artistice. Se pot produce spectacole lectură si se pot sustine workshopuri.


Apartamentul FRiNGE


Situat pe strada Târgul Vinului, nr. 9, este un alt tip de locație, în care barierele scenei sunt frânte; un spațiu dedicat performance-urilor, spectacolelor special concepute pentru astfel de spații.


MAXIMUS PUB


Situat în Calea Dumbravii, nr. 36, la etajul 1. Localul este la inceput de drum, insa cu un aer  prielnic evenimentelor culturale.


TEATRUL MIC SIBIU


Situat pe strada BERARIEI nr. 2, Oferă un spațiu cu  o capacitate de peste 50 de locuri. Situat in buricul targului spatiul este ideal pentru spectacole de teatru.


CASA DE CULTURA A STUDENTILOR


TREI SALI mari pentru desfasurarea de spectacole, intalniri, conferinte, workshopuri. Situata în Calea Dumbravii nr 34A. Salile de spectacol au o capacitate de peste 50 de locuri fiecare. Dimensiuni scenă: 4×4 (m).


MUZEUL SATULUI - ASTRA


Spațiul este situal in Padurea Dumbrava langa Gradina zoologica. Accesul se face cu autobuzele Tursib, bicicleta, sau mașina. Un spațiu total neconvențional, adaptat la desfășurarea unui spectacol de teatru.


SURA RASINARI


Spațiul este situal in RASINARI. Accesul se face cu autobuzele Tursib, bicicleta, sau mașina. Un spațiu total neconvențional, adaptat la desfășurarea unui spectacol de teatru.


PASAJUL SCARILOR - STRADA SIBIU FRINGE


Spațiul este situat in Sibiu in orasul de jos. pasajul scarilor sau strada FRINGE in 2016. Un spațiu total neconvențional unde toti cei care se inscriu pot juca sau se pot juca de-a teatrul. Un spatiu destinat iubitorilor de FRINGE.


COLEGIUL TEHNIC INDEPENDENTA


Situat pe strada Ocnei nr 31. Locația dispune de o sală de spectacole cu 80-100 de locuri. Dimensiuni scena: 4lx6Lx3h (m).


HOTEL CONTINENTAL FORUM - SALA PARIS


Situat langa parcul Astra din Sibiu. Aici a fost pe vremuri hotelul Bulevard.  Locația dispune de o sală de conferinte care va fi transformata in sala de  spectacole cu o capacitate de 80-100 de locuri. Dimensiuni scena: 5lx5Lx3h (m).