Participanți

PROCEDURA DE APLICARE

Vă rugăm să completaţi în întregime formularul, inclusiv toate ataşamentele necesare.
Niciunul din materialele pe care ni le trimiteţi nu vă vor fi returnate. NU trimiteţi materiale originale.

FORMULAR DE APLICARE 2018

Termen limită: 31 january 2018

  • Veţi fi înştiinţaţi când aplicaţia dumneavoastră a fost primită. Toate aplicaţiile vor fi verificate de către comisia de preselecţie a festivalului. Deciziile vor fi comunicate imediat candidaţiilor.
  • În cazul în care sunteţi validaţi pentru participare în cadrul festivalului ( iunie 2018), veţi fi contactaţi pentru încheierea contractului, stabilirea locaţiei şi a zilelor de joc.
  • Decizia este luată în funcţie de mai multe criterii, cum ar fi conţinutul, calitatea şi de asemenea restricţiile tehnice. Vom fi obligaţi să impunem o restricţie cantitativă în cazul în care vom primi mai multe aplicaţii în timpul perioadei de înscriere. Respingerea aplicaţiei nu înseamnă neapărat că nu ne-aţi convins. Există posibilitatea acceptării în alt an. Toţi candidaţii vor fi anunţaţi indiferent de răspuns.

Pentru susținerea spectacolului este necesară încheierea unui contract în avans.

După ce completați fișa tehnică, și adăugați toate celelalte materiale (minim 5 fotografii din spectacol rezolutie 300 dpi, video spectacol), trimiteți prin EMAIL, la adresa: sbfringe@yahoo.com sau prin POȘTĂ, la: Asociația BECOME (pentru FRINGE), str. Șureanu, Nr. 2, Sc. C, Ap. 23, Sibiu, Jud. Sibiu.